Regisztrációs figyelmeztetés

Kérjük pontos szállítási címét és telefonos elérhetőségét legyen szíves megadni.

Nincs mennyiségi limit és értékhatár !

Regisztráció

*
*
*
*
*
*

Cím adatok

*
*
*
*
*
*
*
*
(*) A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.

A számlázási címtől eltérő SZÁLLÍTÁSI CÍMÉT a rendelés leadásakor is megadhatja !

- A regisztráció után az Ön által megadott e-mail címre kap egy levelet mellyel a regisztrációt véglegesítenie kell(kövesse az emailben található utasításokat).

Figyelem amennyiben 5-10 perc után sem kap visszaigazoló email-t, hívja a +36-20-414-9916 os(munkaidőben) telefonszámot vagy írjon a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre, és segítünk kijavítani a hibát!

Jellemzően freemail.hu illetve citromail.hu email címeknél előfordulhat, hogy a visszaigazoló email nem érkezik meg a címzetthez. Semmi ok az aggodalomra hívja a +36-20-414-9916-os(munkaidőben) telefonszámot vagy írjon a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre és érvényesítjük regisztrációját!

 

 

- Miután elvégezte az emailben küldött utasításokat, a megadott felhasználónevével, és jelszavával beléphet a weboldalra. A termékek árai láthatóvá válnak.

Tájékoztatjuk, hogy amennyiben valótlan adatokkal regisztrál, úgy módunkban áll rendeléseit törölni és a kiszállítást megtagadni.

Tájékoztatjuk továbbá hogy a regisztrációval egyidejűleg a megadott email címével, Ön feliratkozik ingyenes hírlevelünkre. Hírlevelünkről bármikor leiratkozhat emailen( Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.), telefonon(+36-20-414-9916), vagy a kiküldött hírlevél alján található "leiratkozás" gombra kattintva. Ezután nem küldünk Önnek több hírlevelet.