Regisztráció

Regisztráció

A regisztráció menete:

1. Kattintson a regisztráció menüre:

2. A megnyíló ablakban töltse ki a mezőket és kattintson az "Regisztrálás" gombra:

3. A regisztráció után az Ön által megadott e-mail címre kap egy levelet mellyel a regisztrációt véglegesítenie kell(kövesse az emailben található utasításokat).

Amennyiben 5-10 perc után sem kap visszaigazoló email-t, hívja munkaidőben a +36 20 414 9916-as telefonszámot, vagy küldjön üzenetet a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre és segítünk kijavítani a hibát!

 

 

4. Miután elvégezte az emailben küldött utasításokat, a megadott felhasználónevével, és jelszavával beléphet a weboldalra. A termékek árai láthatóvá válnak.

Tájékoztatjuk, hogy amennyiben valótlan adatokkal regisztrál, úgy módunkban áll rendeléseit törölni és a kiszállítást megtagadni.

Tájékoztatjuk továbbá hogy a regisztrációval egyidejűleg a megadott email címével, Ön feliratkozik ingyenes hírlevelünkre.

Érdemes figyelni hírleveleinket, mert hasznos információkat tudhat meg, tájékozódhat aktuális akcióinkról, újdonságainkról.

Hírlevelünkről bármikor leiratkozhat emailen(Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.), telefonon(+36 20 414 9916), vagy a kiküldött hírlevél alján található "leiratkozás" gombra kattintva. Ezután nem küldünk Önnek több hírlevelet.